thijs2.jpg

"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world"

Nelson Mandela

Wil je iets leuks doen met je dier?

Wil je de gezondheid van je dier verbeteren?

Wil je een betere band opbouwen met je dier?

Kortom wil je trainen met je dier?

Ik kan je op verschillende manieren helpen. Allemaal gericht op het verbeteren van je trainingsvaardigheden en daarmee dus op het verbeteren van het leven van je dieren!

Voor particulieren
Ben je particulier? Dan geef ik je advies over het trainen van je huisdier. Zowel de beginner als de wat meer ervaren trainer kan ik verder helpen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Voor scholen
Voor scholieren van dier gerelateerde opleidingen kan ik presentaties of gastlessen geven over verschillende aspecten van training van dieren. Maar ook over verrijking voor dieren. Dit kan eventueel in combinatie met een workshop. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Voor kinderen
Veel kinderen willen een huisdier. En dit is goed voor hun ontwikkeling. Maar op het moment dat het dier in huis is, weten ze vaak niet meer wat ze er mee moeten doen. Ook kinderen (8-12) jaar kan ik helpen om een band op te bouwen met hun huisdier.
Daarnaast kan ik op basisscholen vertellen over het houden van, het zorgen voor en het trainen van een huisdier. Ik neem zelfs mijn eigen huisdier mee naar de klas. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Voor dierentuinen
Voor dierentuinen zijn er verschillende mogelijkheden om de gezondheid en de welzijn van de dieren te verbeteren. Door middel van training en omgevingsverrijking. Ook hierbij kan ik helpen. Daarnaast help ik, indien nodig bij het aanpassen/verbeteren van shows/voerpresentaties zodat ze beter aansluiten bij de huidige wensen van het publiek. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

© 2017 Roundeurope Animal Training. KvK nr: 68633076 IBAN: NL 85 KNAB 0512 8182 66