wasbeer-hellenthal.jpg

"When you write the training plan, you have only 50% of the information; the animal has the other half of the information".

Steve Martin

Voor kinderen

Veel kinderen willen een huisdier. En dit is goed voor hun ontwikkeling. Maar op het moment dat het dier in huis is, weten ze vaak niet meer wat ze er mee moeten doen. Ook kinderen (8-12) jaar kan ik helpen om een band op te bouwen met hun huisdier. Ik kan ze leren om hun huisdier leuke trucjes aan te leren. Dit kan alleen of met broers, zussen of vriendjes.

Door het aanleren van trucjes versterkt de band met het dier. Maar ook het verantwoordelijkheidsgevoel voor het dier. Het verzorgen van hun eigen huisdier wordt steeds leuker. Daarnaast leren ze om op een positieve manier dingen voor elkaar te krijgen. Ze leren om zicht te richten op de positieve dingen in het leven in plaats van de negatieve dingen.

Op basisscholen kan ik in de klas vertellen over het houden van, het zorgen voor en het trainen van een huisdier. Ik neem zelfs mijn eigen huisdier mee naar de klas.

Help, mijn kinderen willen iets met hun huisdier doen.

Een minicursus training

In ongeveer 3 uur leg ik de eerste stappen van het trainen uit. We kijken wat de beste beloning is voor je huisdier, we bedenken een plan voor wat je wil trainen en we gaan de eerste stappen oefenen. Daarna ga je zelf aan de slag en kun je je vragen online stellen. Hiervoor kom ik naar je toe en gebruiken we je eigen huisdier(en). Groepjes tot maximaal 4 kinderen.

Voor mogelijkheden neem vrijblijvend contact op

Aan deze pagina wordt nog gewerkt!

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Maar je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen om te kijken wat de mogelijkheden. zijn voor jou en je kinderen.

© 2017 Roundeurope Animal Training.